Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Default-avatar

До момичетата/жените :)


A+ A-

Здравейте !
Исках да ви попитам според вас кой е най-ефикасният начин за ... така де ... обезкосмяване долу ?
Ще е добре, ако споделите какво най-често използвате за обезкосмяване (самобръсначка, кола маска и т.н) :).Отмени
 • Default-avatar
  Анонимен
  Коментар

  Със самобръсначка поне е най-лесно и най-бързо се свиква. Веднъж пробвах с епилатор и не искам да си спомням болката :-))). А и със скубането трябва да се внимава особено отдолу, защото там има едни бартолинови жлези, които, ако се възпалят, в общия случай се стига до операция, пък понякога се възпаляват и от пораснал накриво косъм (както и от тясно бельо или дънки и т.н.). На мен са ми оперирали едната, не искам да си спомням болката след събуждането от операцията и през първия месец след нея, а общо след операцията ме боля поне половин година. Та затова - самобръсначка, но да се сменя често, за да не стават възпаления. Не знам с епилиращите кремове как е, всъщност, но имам опасения, че може да дразнят нежната кожа и лигавица на това място.

  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   Страшно ти благодаря : ) Беше много полезно и от много време чакам някой да отговори на този въпрос.

   Маркирай
  • Default-avatar
   Анонимен
   Съвет

   За нищо :-). Между другото, сетих се, че тук имаше подробна информация по темата: http://www.bg-lesbian.com/temi/higiena/sborbrus2.htm. Не е нужно да спазваш всичко дословно, но повечето съвети определено ще са ти от полза. И още два от мен:

   1. По-добре използвай самобръсначка с подвижна глава (от тези, които се движат лекичко), че неподвижните повече порязват, а подвижните се съобразяват с извивките на тялото ти.

   2. Първия път може да ти се стори трудно, но лесно се свиква и се автоматизираш, скоро ще го правиш за има-няма две минути.

   Маркирай
  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   Мерси много ! : )

   Маркирай
  Маркирай

Зала на славата