Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Идеи????????


A+ A-

Здравейте,мисля че доста отдавна трябваше да се измисли нещо за съживяване на форум.Давайте идеите си,и как може да се осъществят.
Чат,снимки....може би Facebook страница някаква.Форума загива (според мен)а това е много жалко.Защото наистина има полезни и интересни неща.
.Отмени
 • 35-50_f_b_h1_f1

  Отмени

  Jackal
  Коментар

  И в друга тема писах - форумът сме ние. Ако сме активни, няма да умре. И все пак виждам поне три проблема:

  Първият проблем е, че самият форум е технически недомислен - няма удобна навигация, човек не може да види дори профилите на потребителите.

  Вторият проблем - имам чувството, че създателите на форума са го изоставили, самите те не участват в него. Сега видях, че авторът на темата "Добре дошли" е с ник Gnomeo - ако Gnomeo реагира, има някаква надежда.

  Третият проблем е, че хората тук очакват различни неща. По идея форумът е за подкрепа и взаимопомощ, тук трябва да се чувстват добре дошли и хора, които не са разкрити, такива, които имат нужда да споделят, да се изплачат, да потърсят съвет. И на тях трябва да им е уютно тук (което е малко трудно при публичен форум). Призивите всеки да си качи снимка могат да отблъснат точно тези, които имат нужда от помощ. Във фейсбук страница биха се включили само тези, които нямат нужда да са анонимни.

  Това не е форум за запознанства и свалки, не че и те не могат да се случват тук. Естествено е форумите и сайтовете за запознанства да са по-популярни.

  Мислите ли, че има нужда от място, където такива като нас да намират подкрепа и приемане? Имате ли нагласа да дадете или да получите подкрепа? За себе си ще кажа, че съм тук, защото мисля, че мога да дам съвет или подкрепа на някои хора, които имат нужда от това. Засега самата аз не търся помощ, оправям се с кашата на живота си сама, но знае ли човек :-)

  Отговори на Jackal
  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_m_f_h2_f4

  Отмени

  BeardedDragon
  Коментар

  Айде и Дракона да сподели мнение.Форума си заслужава за бъде запазен,много хора включително и аз имаме нужда от подобно място за да си "помрънкаме" и да има кой да ни изслуша.Само ,че наистина нямам идея как да се раздвижат нещата...
  PS. (youtube канала ми (TeddyPlus) търпи "ремонти" на 30.05 канала става изцяло на Български а през това време може да се следят update-и в instagram: obockosi) МИР :)

  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_m_w_h3_f1

  Отмени

  the_same_
  Коментар

  Аз имам една идейка, която може да го побутне малко този форум!
  Който знае сайтове, като bgtop нека да постне сайта в такива сайтове и да му направи един вид реклама с цел да бъде видян от повече аудитория, а те може да проявят интерес и да се регистрират =), аз ще видя дали мога да го побликувам един вид в bgtop!
  Дано да успеем, а и това с фейсбук страницата си е идея да знаете, без значени дали са открити или не, хората имат опит (ако са открити още по голям) и могат да го споделят тук с нас =)
  Аз не съм добър в правенето и поддържането на такъв тип страници, така че ако някой друг направи би било хубаво =)
  И да не забравите да споделите линка с нас, за да можем и ние да споделим с приятели :)
  Късмет!

  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_b_h1_f1

  Отмени

  Jackal
  Коментар

  Супер ти е идейката!

  Отговори на Jackal
  Това беше полезно! Маркирай
 • Anita
  Коментар

  Фейсбук страницата може да е затворена и само хора с препоръки да могат да влизат. Под препоръки имам предвид други хора да препоръчват онези, които искат да се включат. Плюс може да се иска за Никнейма им в този форум, да се провери, дали наистина съществува тук.
  Някой направил ли е такава страница във фейса? Няма линк, така че предполагам не.
  А другото което е, анонимността на човека ще бъде запазена, тъй като в страницата ще сме само доверени хора.
  И аз пуснах темичка - http://kilera.org/topics/117 - за ю туб канал. BeardedDragon, виждам ме е изпреварил и вече си има канал :)
  Можем да направим ю туб канал за хора от този форум и да пускаме инфо тук и в бъдещата фейсбук страница... Имам предвид да ги свържим трите неща. И всеки да споделя мисли - пред камера, ако иска може да не си показва лицето.
  Може и ю туб канала да го направим частен и само ние да си го гледаме... само някой клипове да са отворени, за да печелим пубблика и потребители...

  Отговори на Anita
  Това беше полезно! Маркирай
 • Default-avatar

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Yohio_Lover
  Коментар

  Аз отдавна имам идея да направя форум за такива като нас, но не знаех къде и как да го рекламирам, за да започнат да го посещават и в същото време да останем незабелязани от хомофобите. Иначе самият форум лесно ще го направя. Ако кажете, че тукашните потребители ще го посещавате, ще го направя, бързо става.

  Отговори на Yohio_Lover
  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_f_w_h3_f1

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Sihaya
  Коментар

  Надявам се все пак да не се наложи "смяна" на форума, защото определено тук има интересни теми и често се "хващам" да си мисля, че не съм сама в някои от безумията, които се случват.....все пак малко са местата като това....и наистина форумът са хората, а според мен една среща или вариант за допълнителни инициативи винаги помагат и сближават :)

  Отговори на Sihaya
  Това беше полезно! Маркирай
 • Default-avatar

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Yohio_Lover
  Коментар

  Тук има хомобска къртица с име raver22 и имам доказателства за това, така че вече случилата се смяна на форума е повече от наложителна. Моят форум е активен от 24 Октомври насам и немалко от потребителите са дошли именно оттук. То и къртицата беше дошла, но веднага изяде бана, след като го изловихме кой е.

  Това беше полезно! Маркирай
 • 25-34_f_w_h2_f4

  Отмени

  maria_tgen83
  Коментар

  Трябва ли да отстъпваме и виртуалното си пространство на "къртици" и "червеи"? Не им ли отстъваме достатъчно в ежедневието си? Не жертваме ли вътрешния си мир ежедневно за да им е удобно на фобите, та да изоставим и форума заради тях?
  Аз съм нова. Приятелят ми ми разказа за Килера, други познти, транс* хора също са ми го споменавали. Включих се тук, за да търся подкрепа и да давам такава, не да съветвам или надзидавам, защото до скоро, дори и в момента аз все още съм във война със себе си - не с това, че не мога да си приема идентичността! Приела съм я отдавна. А с това дали трябва да правя определени неща, за да се "вписвам" в общността си! Както и да е!
  Идеята за скрита или затворена група във Фейсбук, свързана с Килера, не е лоша! Аз лично споделих в моята транс* група, че съм част от този форум. Включих го и в списъка които изготвям с ЛГБТ сайтове. Не мисля, че трябва да изоставяте, това което сте създали и да даваме /включвам и себе си/ и тази победа на *фобите!
  Хубавото е че тук не се влага твърде много лична информация. Но, забелязах, че има теми по които не може да се дискутира - изхвърлят на blank page! Но, това са бели кахъри, както се казва!
  По наложащо е да запазим статутковото и основата. А след това да мислим за съживяването!

  Отговори на maria_tgen83
  Това беше полезно! Маркирай
 • Default-avatar

  Отмени

  Sofianets151082
  Коментар

  Ne mi govorete za razni phobi na tema neheterosexualnost, "ne muzhkarstvo" po vunshen vid i povedenie,ili na po-murgav tsviat na kozhata,bilo na tsigani,bilo na bulgari s poveche melanoidin po genetichen beleg.Bil sum svidetel na tova kak moite suuchenitsi sa se gavrili s tsiganchetata v klasa ni.E otdelen vupros beshe,che i samite tsigancheta biaha dosta nahalni.Bil sum i ot tormozenite zaradi "nemuzhkarskata si vunshnost",i biah "prilepvan" kum momichetata,kato me butaha v grupata im,ili v tiahnata toaletna,s vikove"miastoto ti e pri zhenkite,"gaycho" gaden,ti si "hermaphodit",i ne te priemame pri nas momchetata!"

  Отговори на Sofianets151082
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h1_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  QueerKingTomBoy
  Коментар

  Че трябва да сме адаптивни трябва,и за да изпипаме всичко професионално ще го тестваме първо в гъгъл конзолата за търсене,и когато страницата ни е максимално удобна за мобилно ползване,ще сложим и https протоколи за по-голяма сигурност.

  Отговори на QueerKingTomBoy
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата