Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

12-16_m_w_h4_f4

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

Транссексуален.


A+ A-

Здравейте! Както си личи от заглавието - аз съм транссексуален. По-точно ФтМ пре-всичко. Няма да казвам възраст, не смятам, че е от значение.
Искам да попитам има ли други транссексуални в този сайт? Има само две теми, струва ми се прекалено малко, но явно поради някакви причини са само толкова. Окей, стига съм ви занимавал с тези неща да минем на въпроса.
От известно време търся магазин за транссексуални в България, но не намирам. Каквото и да напиша в Гугъл нищо не излиза. Ако знаете моля драснете един коментар. Също търся chest binder. Не знам как се казва на български. Не искам да го поръчвам от друга страна тъй като нямам кредитна карта. Бих искал ако някой знае да ми каже къде продават.. тъй като вече не издържам. Мерси!Отмени
 • 25-34_f_w_h2_f4

  Отмени

  maria_tgen83
  Коментар

  Много интересна тема!
  Уви, нещата не са просто М-към-Ж и Ж-към-М! Това е прословутата бинарност, която ненавиждам, защото има хора, които не се вписват и според мен в това няма нищо лошо. Бинарността е удобна на мухлясалите мозъци, но за съжаление всички и робуваме донякъде.Най-важното накрая е какво ти искаш за себе си, а не какво другите ти казват, че трябва да правиш!
  Та може да имаме момиче, което се чувства момиче, но носи мъжки дрехи - тя може да джендъркуиър, може да бъч, може да е драг кинг. И в това няма нищо лошо.
  В тези неща, хората напредват по различен начин. Правят го по различни подбуди. А мотивацията и самоосъзнаването е това, което ни определя и обосновава нашите действия!

  Това беше полезно! Маркирай
 • 25-34_f_w_h2_f4

  Отмени

  maria_tgen83
  Коментар

  Вълнувам се и тук-там правя грешчици, за което се извинявам!

  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата