Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

35-50_f_b_h1_f1

Отмени

Какво (да) става с форума?


A+ A-

Отварям нова тема като своеобразно продължение на тази - http://kilera.org/topics/107, понеже имам новини - успях да осъществя контакт с администратора на форума, gnomeo. Писах му и той след няколко дена отговори, че бил много зает, че ако форумът не е активен, може би няма нужда от този форум и че има доверен човек като модератор тук. Попита ме имам ли идеи. Отговорих му, но отговор от него досега няма.

Не знам дали модераторът е под прикритие. Ако не, добре е да се обади, ако да, добре е да се опитва да поддържа живота на форума. Ако изобщо влиза тук.

Лично на мен не ми харесва да създадеш нещо, да привлечеш хора в него и просто да го зарежеш, преди дори да си положил достатъчно усилия да го развиеш. Но какво да се прави, хората са различни.

Та ситуацията е, скъпи форумци, че нашият форум е оставен на произвола на съдбата. Надявам се, че няма да се намъкнат някакви идиоти-хомофоби. Тъй че или да си ходим и да потърсим други места, които се поддържат по-добре от това, или да се опитваме да го поддържаме, като знаем, че разчитаме само на себе си.
Отмени

Зала на славата