Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Default-avatar

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

Кога/как открихте, че си падате по лица от вашия пол?


A+ A-

Чудех се в кой раздел да пусна темата и "Разни" ми се стори най-подходящ. А въпросът е написан така, защото е питане и към жените. Просто ми е интересно кой по какъв път е минал (преносно казано), за да открие предпочитанията си.

А аз бях на 15 (преди точно 15 години), когато си паднах по един съученик в техникума, "Киров". Много готин беше, точно моят тип - нежен, рус, с кафяви очи, много секси тяло и сладко дупе. Казваше се Владо. Така и не му казах, че си падам по него. 5 години ни беше обучението в техникума (от 8 до 12 клас вкл.) и за тия 5 години може и да е схванал по някое време, че не гледам на него като на просто съученик, но не каза нищо.
Той беше първото момче изобщо, по което си паднах и вероятно никога няма да го забравя, макар да бяхме само приятели. Няма да забравя и едно лято, 2 седмици преди края на учебната година, в час по физкултура бяхме на двора и той играеше футбол, а аз, понеже мразя футбола, седях на една пейка и зяпах. Едва ли има нужда да казвам какво зяпах (кого, по-точно :) ). И по едно време той си свали тениската, а аз щях да умра, но не от жегата, а от ускорен пулс.

Имаше и един съученик, който почти винаги се мъкнеше с нас навсякъде. По някакъв начин той беше схванал, че си падам по Владо. За щастие обаче, макар и на 16, знаеше да си държи устата затворена и на никого не каза за откритието си. Другият, който пак по неведоми пътища знаеше, а аз не бях казвал на никого за Владо, беше и един преподавател, който тогава беше на моите сегашни години, но и той си траеше. А че и той знае ми го каза в едно междучасие на по бира в отсрещно заведение. Не го каза директно, но ми намекна, че е добре да внимавам какво говоря и как се държа, защото в техникума е пълно с хора, които няма да посрещнат с добро определени лични тайни.

Явно доста ще да ми е личало, макар че не съм от хората, които явно показват чувства и емоции. Повечето хора ме смятат за темерут заради това.

Четири години след това пък бях на почивка във Велинград и там имаше едно момче от Пазарджик, по което си паднах и то много. До ден днешен е в ума ми и не мога да го изкарам оттам. С него пък нещата станаха някак... абе, странно станаха. Чиста случайност, според мен. Минавах покрай неговата квартира и чух пъшкане. Стана ми ясно, че гледа порно на видеото, но реших все пак да го прекъсна и му звъннах да отвори. Пъшкането изчезна тутакси, а той отвори и въпреки че се опитваше да се опитваше да скрие какво е правил, аз все пак го видях. Имаше "хълмче" на панталоните. Направих се, че не забелязвам и го изкарах да пием по бира.

Следобяд решихме да се разхождаме из планината и преди това минахме през неговата квартира, за да се преоблече за из планината. Докато го чаках щракнах копчето за пауър на видеото и веднага се появиха две мъжки на екрана, които си лижеха нещата. Веднага стоплих какво е било пъшкането, а той стреснат, че е разконспириран веднага дотърча от другата стая. И преди да се усетим бяхме в леглото, а планината си остана забравен план за неопределен ден. Следващите 9 дни до края на почивката, всеки ден отивахме в планината, за да му "обяснявам" разликата между "активен" и "пасивен" и защо аз съм "активен". :)

И после почивката свърши, аз си се върнах в София и заради невъзможността да пътувам из провинцията всеки ден, той си остана просто много хубав спомен.

След това имаше още няколко момчета, по които си паднах, но тогава дори не се и замислях защо и как, а просто избирах дали да действам или да си трая. Едва след много време започнах да се замислям за сексуалността си. В същото време имах и няколко последователни гаджета от женски пол. Тогава все още не бях чувал термина "би". Не знаех, че имало и по средата, така да се каже. И почнах да ровя из нета. Попаднах на една извадка от Фройд, преведена на английски и така установих, че всъщност съм бисексуален. :)

П.С. Всъщност от тогава се зарибих по Фройд и едва наскоро успях да се сдобия с едно от неговите изследвания, наречено "Психология на сексуалността". Преводът е ужасен и трябва да препрочиташ всяко изречение по няколко пъти, за да схванеш какво е искал да каже, но веднъж свикнеш ли с превода, после е лесно.Отмени
 • 35-50_f_b_h1_f1

  Отмени

  Jackal
  Коментар

  Ето това ми се видя полезно четиво за хора, които не са просто хомо или хетеро и се чудят какви са - http://www.yoursexualorientation.info/.

  Що се отнася до мен, много трудно е да се каже кога съм го осъзнала. На 13-14 години бях много хлътнала по една приятелка (по-голяма от мен), но не го осъзнавах съвсем ясно. На нея ѝ беше по-ясно, отколкото на мен, затова ме разкара, а аз много страдах. После имах гаджета момчета, междувременно се увлякох по едно момиче, дори ѝ се обясних, ама нищо не излезе. После пак само с мъже съм била, но като съм си мислела за миналото, съм си давала сметка, че съм харесвала и жени. Имах и едно виртуално-платонично увлечение по жена, която никога не видях на живо и която почина. В последните може би 4-5 години имам доста гей приятели и някои бисексуални, най-вече мъже, което може би ми е помогнало да приемам за напълно естествено, че ме привлича и моят пол. И изведнъж... преди близо две години нещо ми прищрака, издирих онази приятелка, по която страдах на 14-годишна възраст и този път, четвърт век по-късно, се получи. Та така.

  Отговори на Jackal
  Това беше полезно! Маркирай
 • Default-avatar

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Yohio_Lover
  Коментар

  Интересно четиво, наистина. Дори не знаех, че имало няколко подвида би. Поне разбрах аз от кой подвид съм. :D То... всъщност... ако не броим вроденото ми влечение към момчетата, основната вина да съм от хомотипа бисексуални, се пада на твоя пол. :P

  Отговори на Yohio_Lover
  Това беше полезно! Маркирай
 • Аз се "светнах", когато бях в 6 клас, бях навършил тъкмо 13. Имахме един съученик, дето беше бая дебел. Редовно се подиграваха с него и тогава взеха двама от нашите, че му събуха гащите. Успяха да ги свалят до голо. Като му видях инструмента, веднага излязох, смеейки се, че да не създам кофти впечатление. Ама дефакто бях се възбудил дотолкова, че ми се беше завъртял света и едвам стоях на крака.
  После си спомням как с едно момче от Дългопол през лятото се събрахме, и тогава ми беше сефтето. Направих му няколко много мощни и квалитетни свирки, ама той излезе използвач и подлец и скоро си хванахме всеки коловоза си.
  В гимназията беше просто кошмар. Все се намираше някой да ме обиди, защото май повечето се сещаха самички, че съм "десен волан" и постоянно ме подкачаха за това.
  Чак в началото на тази година намерих в Провадия моя човек. Сега е на 14, но е твърде развит за възрастта си и е особено шавлив под завивките.
  Той самия ми каза, че му ставало от момчета, разказа ми, че си е мерил оная работа с други момчета и е пощръклявал от кеф, докато от момичета не му ставало никак, а после ми сподели, че искал да пробва да му направя свирка и така се започна помежду нас любовта.... :)

  • Default-avatar

   Отмени

   Скорошно участие по следните теми:

   Yohio_Lover
   Коментар

   Почти навсякъде по гимназиите е било, е и ще бъде най-зле за такива като нас. Тогава повечето още са хлапета и не са се научили да бъдат по-сдържани. Е, в моята гимназия, която се водеше техникум, нещата бяха малко по-различни, защото в цялото училище имаше само 30-ина момичета, а всичко останало беше мъжко и както и сам се досещаш 2/3-ти от тях бяха от нашия отбор и съответно там нямаше такива истории, както по други места.
   За сметка на това пък имаше забрана от директора в кенефа да влизат заедно момчета, защото се е*еха като разпрани (някои бяха хващани на калъп няколко поредни пъти от чистачките) и тази абсурдна забрана дори и да искаш да я спазиш нямаше как да се изпълни. Особено след като си пил 3-4 бири в парка с всичките ти съученици през голямото междучасие и след часа тази бира реши да излиза.
   А ти като спомена историята с инструмента - и аз имах подобен случай с тази разлика, че не беше събуване против волята му. Когато пусках темата се чудех дали да го спомена, че да не ни се карат шефовете на сайта за вулгарностите. Ама като гледам то май и шефове няма тук.
   В последния час по физкултура точно преди лятната ваканция на първата ми година в техникума бяхме всички в съблекалните и се преобличахме. По-точно другите се преобличаха, за да играят футбол, а аз понеже ненавиждам футбола само се мотаех насам-натам и чаках да излезем от задушната съблекалня по-бързо. Изневиделица боксерките на Владо паднаха на земята, последва бурен смях, а аз като видях безпрепятствено инструмента и сладкото му дупе се разтреперих и излязох набързо от помещението, защото ако бях останал още малко вътре, Владо нямаше дълго да остане девствен отзад.

   Това беше полезно! Маркирай
  • То излиза, че вашия техникум е бил развъдник за гейове още малко бре..... :D

   При нас беше ПМГ и познай - 85% момичета срещу 15% момчета.... В Шумен.... Където са си бая диви селянье и селянкье и познай за какво става въпрос от там насетне....

   Помня, че имаше едно момче от Автото в Шумен, което си беше такова, ама там някакви го пребиха и то, милото, мина на самостоятелна форма заради системния тормоз.
   Бях чул, че имало някакъв психар в Нови Пазар, дето се канел, че щял да коли гейовете от шуменските гимназии и щял да си направи гердан от ушите им. Пича си беше освидетелстван, всяка есен заминаваше в болницата в Царев Брод, но и в Провадия не са бо-зна колко толерантни.

   На моето момче батко му, който ми е най-добър приятел (чисто формално вече, де), като му цапне две ракии и започва да се кани, че даже и малкия му брат да се окажел ****************, щял да го изкорми. То му се и върна за червивите приказки. Преди две седмици режеше нещо на двора с техните и изведнъж диска на ъглошлайфа стана на парчета и го обезобрази.

   Това беше полезно! Маркирай
  • Default-avatar

   Отмени

   Скорошно участие по следните теми:

   Yohio_Lover
   Коментар

   Беше развъдник и още си е. Предвид, че там се учат само мъжки професии едва ли скоро ще се промени това. Някои ставаха гейове до завършването, а други си идваха вече такива. Трети пък, като мен, там откриваха друга страна на предпочитанията си.

   Това беше полезно! Маркирай
  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_m_f_h3_f4

  Отмени

  vlad
  Коментар

  Винаги съм го знаел. Първите ми спомени са от към 4 годишна възраст. По-интересното е, че още от тогава съм усещал, че това не се приема, че хората се подиграват ... усещал съм, че не се казва ей така, че си гей. Може и да ви е странно, че говоря така, но говоря по спомени от чувствата си тогава.

  Отговори на vlad
  Това беше полезно! Маркирай
 • Аз още в трети клас имах преживяване. Бяхме няколко човека от класа в тролея, а тя машината беше някаква много стара – направо ужас! Вътре пълно, като Ноевия ковчег…
  И изведнъж това нещо от един светофар потегли и в следващия момент бяхме всичките от класа на куп на пода на тролея. Добре, ама върху мене се стовари еди, дето е бхт дебелака. В следващия момент усетих една възбуда. Явно винаги ми е харесвало…
  По-късн, преди две години е било, много бързо осъзнах, че не харесвам момичет, ами момчета. Че така…

  Отговори на simtodd
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h2_f3

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Erzesbet
  Коментар

  I az imah podobni sluchai na gavri,kato svalianeto na pantalonite mi ot strana i ot momichetata i ot momchetata v uchilishte,i tezi gadniarcheta mi vikaha,che miastoto mi e pri "hermitata",taka kazvaha te na dvupolovite po rod.Kolkoto do interesa mi kum momichetata kato s zhenskata mi sushtnost,toi e ot po-rannite mi godini,kogato se zaglezhdah po momichentsata v detskata gradina v Sofia,koito biaha mnogo hubavki,i kogato se preoblichaha za razhodka,ili za spane,gi gledah taino,i se usmihvah lekichko pri vida na teltsata im,a momchentsata ne me interesuvaha kato obekt na vnimanie.Poznavah se s mnogo malko momcheta samo kato priateli,povecheto vreme biah s momichetata.I oshte ottogava imashe delenie i vrazhda mezhdu momichetata i momchetata,(tochno ot takiva konflikti se porazhdat skandalite v "zdravite patriahalni semeistva"),koi sa po-umni,koeto beshe izlishno i glupavo.I kogato hodihme na more,se zaziaphah po momichetata.

  Отговори на Erzesbet
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата