Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Default-avatar

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

  • Няма скорошна активност

Луда любов


A+ A-

Привет!
Влюбена съм в шефката си и тя е лесбийка, но си има приятелка. Още от преди година я харесвах,още повече знаейки че е лесбийка.
Проблемът е че аз съм омъжена с деца и не знам изобщо какво става с мен.
Преди седмица бяхме на парти и си пийнахме порядъчно но аз си спомням всичко. Шефката ми доста се напи и аз я заведох до тях. Помогнах й да се добере до леглото и когато я завивах се погледнахме и всичко премина в целувка, която още повече ме опияни. Веднага се отдръпнахме като тя започна да повтаря че има връзка, приятелка,а аз имам мъж.аз веднага й казах че я обичам като приятел (въпреки че съм луда по нея). Прибрах се в къщи и само целувката ми беше в ума.на следващия ден си разменихме съобщения и тя каза че нищо не помни още от преди да я заведа у тях.Аз също й казах че доста неща ми се губят.Излъгах я защото не исках да си помисли (ако имаше спомени) че съм се възползвала от нея.И сега проблема е че след тази страстна от моя страна целувка съм луда по нея.Аз не си падам по жени,но само по нея,но проблема е и че работим заедно.
Не искам да й призная какво наистина стана онази вечер-в случай че се отдръпне от мен.Но ако не й кажа само се измъчвам.И просто не знам какво да правя.
Някой изобщо мисли ли че съм нормална,аз вече си мисля че не съм.
Да не говорим че и мъжът ми стана подозрителен но това е вече друга тема.
Благодаря на всички отзовали се.Отмени

Зала на славата