Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Default-avatar

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

Тестостероните


A+ A-

Транс момче. Трудно е да си какъвто си. Приемането е лесно. Но не и от околните. Не съм сигурна дали майка ми се усеща. Нямам дамска дреха в гардероба си. Къса коса... Държание... Иска ми се да разбера повече за тестостероните. Могат ли да се вземат своеволно.Отмени
 • Default-avatar
  Анонимен
  Коментар

  Никой не го интересуват драмите на някакви предпубери. Миналата година имаше 30 такива 13-15 годишни, които бяха "транс" за няколко месеца. Когато навлезеш в пубертета, ще се почувстваш като жена, както всички други като теб. Ако още някой тука, започне да се представа за транссексуален, ще започна да ви издирвам и да ви кормя една по една.

  Отговори на Анонимно
  Маркирай
 • 12-16_m_w_h2_f1

  Отмени

  MHelen
  Коментар

  Има доста информация в интернет за процеса на смяна хормоните, но до колкото знам в България тази форма на променяне на тялото е незаконна. Както е и промяната на пола в акта за раждане.
  И половите хормони в никакъв случай не биват да бъдат приемани своеволно. По принцип в щатите и други страни, където половата промяна е законна и по-достъпна, първо се минава през специалист, който решава дали да ти даде разрешение за тестостерон или не. Има перманентни промени, които си остават след като си бил няколко месеца на "т" (като мутацията на гласа или загубата на коса), но други са временни и за тях трябва да приемаш тестостерон до края на живота си в общи линии.

  Отговори на MHelen
  Това беше полезно! Маркирай
 • 12-16_m_f_h2_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  IILeoII
  Коментар

  Вече имам информация за смяна на документите и как става в България тъй като сам минах по този път ако някой иска да разбере повече можете да ми пишете на страницата в facebook - Transgender teens Bulgaria... и моля да пишат тези, които наистина се нуждаят от тази помощ!

  Отговори на IILeoII
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h1_f4

  Отмени

  SapphoLesbos
  Коментар

  Kogato biah po-malka/maluk i imah dulga kosa kato na momichentse,i biaha mi slozhili goliama kordela,s koiato prilichah na kuklichka.No sled vreme estestvenite ni muzhki hormoni povliaha mnogo drastichno na tialoto mi,i stanah 182,5 santimetra muzh s debel glas i s kosmi po rutsete,krakata i na gurdite.I vupreki tova ne se chuvstvam 100% muzh.Prez 12-te si godini v uchilishte ot osnovnoto obrazovanie,do gimnaziata huliganite mi se podigravaha i mi vikaha "p-l","zhencho",i drugi obidni epiteti.Taka che znam kak se chuvstvate,i Vi razbiram iztsialo!

  Отговори на SapphoLesbos
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата