Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

12-16_m_w_h1_f1

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

ЛГБТ+ България / Амино


A+ A-

~07.08.2017~

Здравейте всички!
*
Наскоро открих Амино приложение за ЛГБТ+ хора в България и реших да пиша за него тук, за да може да се разпространява по - бързо.
*
Накратко 'Амино' е приложение за телефон, в което се сформират групи по интереси с хора от цял свят. След изтегляне на приложенето можете да напишете каквото си искате в търсачката и от там ще ви излязат всички групи които са свързани с това нещо. Има групи за музикални жанрове, филми, спортове, певци и каквото още ви хрумне. В амино може да се сформират групови чатове и лични чатове. Можеш да пишеш блогове с някакви въпроси или просто да споделиш мнението си. Съществуват и въпросници, с според това колко активен си в приложението се вдигат нива и точки. (Току що разбрах колко зле обяснявам ;-;)
*
Българското Амино не е толкова добре разпространено, но се надявам с помощта на хората в този форум да се развие по - бързо. За сега сме към 20 човека, които са влезли(малко сме) и се надявам да влязат повече след тази тема.
*
Ако има нещо не ясно може да ми пишете, за да се разберем като хората защото аз съм кръгла нула стигне ли се до обясняване на неща..
Както е надявам се да не съм ви отегчил с дългия пост и приятен ден на всички.
*
.Отмени

Зала на славата