Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

12-16_m_w_h3_f1

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

Търся си гадже- момче!


A+ A-

/01.09.2017/

Здравейте, аз съм момче на 14 години и съм гей. Разбрах че съм такъв преди малко повече от година, но не намирам никой друг като мен, с много бих искал да имам приятел за сериозна връзка. Аз бих искал някое момче да ме харесва също, защото постоянно аз харесвам някое, но то мен не, защото не е като мен.

Аз съм много общителен и обичам да си говоря постоянно с някой, понякога съм леко притеснителен, но много ценя хората около мен.
Много искам вече да си намеря някое момче, защото вече една година ми е трудно да съм сам и да не мога да споделям за това с никой.
Ако някой има интерес може да ми пише. Много ще се радвам. Аз съм от Ямбол, ще е добре ако има хора от тази област или някоя съседна ( като Сливен, Бургас или...)или ако няма, няма нищо ( пак може). Аз съм на 14 и ако има момче на мойте години (13, 14, 15,) или ако не, няма значение, всеки който има интерес да пише. Благодаря предварително. Много бих искал някой за връзка. Който иска да си пишем, аз ще си дам скайпа или Фейсбука на който иска. .Отмени

Зала на славата