Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Разни


A+ A-

Здравейте, интересно ще ми е ако ми разкажете как разбрах те какви сте, кога стана. Влюбихте ли се какво стана и най-важното как до приехте. Защото на мен ми костваше много време да се приема, все си казвах не не бива не трябва. И все още имам някакви неразбирателства със себе си, малки са, но ги има.Отмени
 • 17-24_f_w_h1_f2

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Sanake
  Опит

  Имам чувството, че винаги съм знаела подсъзнателно. Това обаче не беше достатъчно, трябваше да ми се случат разни неща, докато го проумея.
  Аз съм си романтик по душа и винаги съм имала мечтата за една вълшебна връзка. И макар да бях с доста ниско самочувствие в тийнейджърските си години, успях да привлека едно момче, че даже и аз го харесах. Боже, какво щастие беше! То не бе радост, не бе чудо. Връзката беше от разстояние, затова аз трябваше да ходя до неговия град. След няколко срещи, и след като официално тръгнахме, сме се виждали точно веднъж. И тук почва нелепото: тогава не го разбирах и се самообвинявах, че съм едва ли не избързала с избора си и т.н. Но сега съзнавам, че той просто е бил всичко, което търся у една ЖЕНА. Мил, добър, нежен, позволяваше ми да си го въртя... И по време на последната ни среща, единственото, което ми се въртеше в главата бе, че не го искам този човек. Че ми е некомфортно в прегръдките му. А да се има предвид, че само минути преди да го посрещна на гарата очаквах с нетърпение да се видим.
  Близо година по-късно, той ми писа, че идва в София (вече бях студентка) и иска да се видим. А аз само трябваше да се чудя какво да го излъжа, защото ми беше гузно. И не толкова за това, че дори не го отрязах, както трябва; а защото точно в този момент бях по бельо, в кухнята на едно момиче, след нашата първа нощ заедно. :) Отне ѝ доста време да ми покаже коя съм всъщност аз, а после всичко така идеално пасна и се слегна.
  Любопитен факт е, че и двамата са риби xD Astrology geek xD

  Отговори на Sanake
  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_f_w_h3_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Alice
  Опит

  Ами аз още от малка винаги съм предпочитала женска компания,чувствала съм се по-комфортно сред момичета и то в повечето случаи по-големи от мен.Винаги в компанията е имало поне една кака,която да ми е била по-симпатична ..така да се каже ,но не съм осъзнавала по какъв начин я харесвам,обяснявах симпатиите си като чисто платонически.На по-късен етап от живота си(началото на тийн годините) когато осъзнах ориентацията си и гледах на нещата от друг ъгъл разбрах че е било нещо повече от симпатии,а как точно го осъзнах не помня-помня че беше свързано със серияла "Ел Връзки" :Д (той ме накара доста да се замисля относно това коя съм и кой пол предпочитам),първоначално се поуплаших,тъй като съм доста ,дооооста женствена и никога не съм очаквала да се окаже че харесвам момичета-честно казано никой не очакваше и ми беше много трудно да свикна и да започна да се възприемам така(както и на хората около мен-приятели,семейство),но за около година всички свикнахме.Първоначално се самозалъгвах че "това е само преиод и че ще отмине" ,но това така и не стана -увлеченията към хора от същия пол се засилваха и накрая просто приех факта и всичко се нареди-семейството ми се научи да ме приема и подкрепя такава, аз се възприех,а малко след това и се влЮбих за пръв път(в момиче ) . :))

  Отговори на Alice
  Това беше полезно! Маркирай
 • И на мен ми костваше доста борба със себе си за да се приема, доста дилеми от рода на "искам, но не трябва" или това, че не бях сигурна какво искам. Имах един период, в който буквално се лутах между жените и мъжете, харесвах едни, исках да съм с други, покрай което доста хора бяха наранени. Това, от своя страна, ме натоварваше още повече. Но един ден просто се събудих с мисълта, че най сетне знам какво искам и бавно и постепенно намерих своя "вътрешен мир", намерих истинското ми аз, и най-вече намерих човека, който истински ме прави щастлив. Но честно казано, с времето осъзнах как мъжете са били просто заместители на това, което истински съм търсела, може би притисната от хорското мнение, че една жена трябва да бъде с мъж и аз търсех само там, имах несполучливи връзки и не знаех къде е проблема - в мен, в тях или във всичко. И сега се чувствам по комфортно с жена и ако трябва пак да избирам ще избера жена, независимо мнението на родителите ми.

  Отговори на alexandretta
  Това беше полезно! Маркирай
 • nik0
  Коментар

  Здравей!
  Аз просто от самото начало винаги съм се чувствал момче. Момче, но жалост, затворено в тялото на момиче. Както и да е, дори когато го пиша ми звучи нереално, грозно и много, много далечно. При мен нямаше въпроси, страх, някакви заблуди, натяквания, че това е неправилно и т.н. Винаги съм се чувствал и приемал като момче. Много ми се иска, когато любовта почука в живота ми, момичето да ме приеме такъв, какъвто съм. Това е предостатъчно. Не е нужно всеки да разбира, на всеки да се обяснявам. Важни са приятелите, семейството и този до теб. Надявам се да бъда достоен, надявам се да оправдая всичко като заставам зад думата ''мъж''. Защото наистина го желая. Желая да бъда един обикновен мъж, приеман като такъв и въздействащ така. Работя върху себе си и емоциите си, защото всички ние понякога изпадаме в дупки. Но все пак... животът е прекрасен и такъв, какъвто си го направим. :)

  Отговори на nik0
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h2_f3

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Erzesbet
  Коментар

  v po-rannite si godini imah kratkotraini flirtove i s po-golemi ot men zheni,koito imaha interes kum po-mladite,i s tiah mi beshe mnogo hubavo,no ne mozheh da se otpusna iztsialo v pregrudkite im,zaradi razlikata v godinite ni,zaradi semeinoto im polozhenie na omuzheni,i nai-veche zaradi sramezhlivostta mi,i kogato vruzkite prikliuchvaha se chudeh
  kak stigna do tam da pravia liubov s vuzrastni zheni pri tsialoto mi polozhenie na turseshta istinskata si priroda

  Отговори на Erzesbet
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h1_f4

  Отмени

  QueerKingTomBoy
  Коментар

  И аз харесвам дамската компания.Само жена може да каже на друга жена"обичам те!", когато е искрена.В останалите случаи любовта е или използване, или не е истинска!

  Отговори на QueerKingTomBoy
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h1_f4

  Отмени

  QueerKingTomBoy
  Коментар

  Ако жената, която обичаш е искрена към теб, и ти бъди искрена с нея.Това е общовалидно и за
  сексуалната интимност, и за роднинството като цяло.

  Отговори на QueerKingTomBoy
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата