Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Секс между мъже


A+ A-

Здравейте. Тъй като съм голяма аниме маничака (яои маниачка) и винаги съм намирала момчешката любов за страшно сладка и интересна, реших да отворя тази тема. А и също, има тема за секс между жени, време е да се отвори и тема за секс между мъже.
Давайте смело без притеснения! Всички сме еднакви и всички сме тук за да си помагаме и да си даваме съвети.
ОПИТНИТЕ разкажете за първия си път и грешките си - така че другите да не ги допуснат.
НЕОПИТНИТЕ питайте.
READY!
GO!Отмени
 • 12-16_m_w_h2_f3

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  tony_hairybearlover
  Коментар

  Секса не е просто физиологична нужда. Съвременния човек го е превърнал във висша форма на близост, доверие,отношение,проява на любов и блаженство от съприкосновението с друг човек. Религията,расата,политическите убеждения и сексуалната ориентация са без значение. За съжаление в човешката еволюция има и паталогични изменения като това да се използва едно толкова възвишено и съвършенно себеотдаване в начин да нараниш, да причиниш болка и дори да убиеш. Аз съм добронамерен човек, но подкрепям идеята за такива извършители да има максимално строги законови наказания а защо не и кастрация при явен рецидив...Колкото и разумен и интелигентен да е човек винаги може да сгреши. По-важното е да се поучи от грешките си и да не ги повтаря ! Обичайте се хора ! Правете секс с любимия човек ! Живота е неоправдано кратък, уловете мига и му се насладете максимално ! Една от любимите ми фрази е " Прави любов а не война" ! Секса е проява на любов...Аз обожавам секса и съм необвързан...Пиши ми !!!

  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   Аз също обожавам секса .. !!! Имаш ли Skype ?

   Маркирай
  Това беше полезно! Маркирай
 • Anita
  Коментар

  Напълно съм съгласна с теб. Порно индустрията превръща секса в нещо, което не е. За жалост много хора гледат какво става в хомо-порното и от това си вадят изводи.

  Но имам въпрос, какво смятате за изневяра? Какъв тип трябва да е изневярата, за да ви накара да скъсате с любимия човек? Една целувка с друг човек, достатъчно ли е да скъсате с любимия?

  И още нещо: какви бяха мислите ви през първият ви път. Искам да кажа, имахте ли тревоги, че той може би те използва, или пък, че не му е харесало? Какво се промени душевно във вас, след като го направихте?

  • 35-50_f_a_h1_f4

   Отмени

   silva
   Коментар

   Според мен изневяра е когато отдаваш се изцяло на даден човек правиш любов а същевременно същият този човек си мисли за друг човек. Какво има предвид фейсбук върши прекрасна работа затова дори и да не се е виждал или още по вече среща и така нататък целувки и др. Щом като мисли за друг човек това вече си е изневяра. Защото човек първо изневерява с ума си и след това със всичко останало което се сетите.Относно мислите ми за първият път когато съм била с мъж ами какво да ви кажа бях само на седемнайсе години. Стана много как да кажа спонтанно.Беше ме много страх това беше още от времето на комунизма. Хем исках да му го пипна хем ме беше старах че правя нещо нередно. Боже какво става с мен аз съм момче не мога да го направя но жената в мен тогава над деля. Не можах да
   направя анален секс просто страхът ми не ми позволи. Уплаших се като видях колко е голям и че ще изпитам голяма болка от проникването му в мен и се стъписах. После съжалих че не съм го направила понеже тялото ми го искаше. Правих ме само орална любов. В началото ми хареса но после не. Страхотно беше да усетиш сладко соления вкус но той не ме усещаше като човек с когото прави любов а като парцал който му е нужен за да се задоволи.

   Това беше полезно! Маркирай
  • Default-avatar

   Отмени

   victornest
   Коментар

   А аз се обезчестих сама.
   Пак почи на толко.

   Това беше полезно! Маркирай
  Това беше полезно! Маркирай
 • 12-16_f_w_h2_f3

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  натъмно
  Коментар

  честно да си кажа аз научих всичко от мангата

  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_m_w_h3_f1

  Отмени

  the_same_
  Коментар

  Аз имам един въпрос.
  Ако един хетеросексуален мъж, пробва с друг мъж няколко пъти, сигурно ли е, че ще му хареса след време проникването ?
  Доколкото съм чел в интернет, много хора твърдят че един мъж би си изкарал страхотно докато прави секс с друг мъж.

  Това беше полезно! Маркирай
 • 25-34_m_w_h3_f4

  Отмени

  Kha
  Коментар

  Според мен това е пълна глупост. Факт е, че от секса между мъже се изпитва невероятно удоволствие, НО... Голямото НО: За да можеш да си изкараш така страхотно трябва да можеш да се отпуснеш и отдадеш на секса, а за да го направиш трябва поне малко да те привличат мъже... или да си звееерски пиян (това последното само го предполагам, ама след това може и да си остане само с главоболието и без спомените за прекрасно свършената работа :D ). Най-малкото притеснение или каквото и да било др чувство, довело до стрес и стягане би довело до доста некомфортни усещания и болка... което вече убива всякакво удоволствие. Това ми е личното мнение с известна доза предположения, разбира се.

  • 17-24_m_f_h3_f4

   Отмени

   russian_boy
   Коментар

   Ще се опитам да вкарам малко дълбочина в твоята гледна точка - ако хетеро мъж бъде проникнат от друг мъж, това може да му хареса чисто физиологически без това да го прави по-малко хетеро, както и някой гей мъж би проникнал в хетеро жена, но това няма да го направи по-малко гей. Всичко е въпрос на момент (ако си в затвора или в общност само от мъже и т.н.), на усещане към другия (никой не е 100% хомо или хетеро и определени мъже/жени могат да докоснат тези няколко "различни" процента).
   Мисля също, че една голяма част от хетеро мъжете биха били активни с някое красиво момче и би им доставило удоволствие просто от самия сексуален акт и последвалото свършване.
   Също така някои хетеро мъже обичат да се стимулират сами или от тяхна партньорка в областта на дупето.
   Разбира се няма нищо по-красиво от двама мъже, които взаимно могат да оценят мъжката си красота :)

   Това беше полезно! Маркирай
  Това беше полезно! Маркирай
 • Anita
  Коментар

  Да, привличането е много важно, без значение дали става въпрос за хомо или хетеро секс. Факта, че мъжкия орган трябва да влезе във жената - или фелацио, кунилингус ;) - не означава задължително, че ще има удоволствие, просто защото така е направено тялото. Психиката играе 50% роля. Ако не си привлечен/а към мъжа/жената секса няма да е сто процента хубав, тъй като роля играе само физиката, която е другите 50%. А ако няма привличане, ако няма удобство, то как ще се отпуснеш? Малко се отклоних от темата. Сори :)

  Отговори на Anita
  Това беше полезно! Маркирай
 • Stormy
  Коментар

  Дойде и моя ред...
  Първия ми път ...хмм ,ами няма какво да увъртам -на 14 бях,не се гордея с това,но пък от друга страна се радвам страшно много ,че до момента имам събран опит,колкото за 3 живота .
  Аз за разлика от вас,харесвам секса за една нощ,колкото и отвратителна да е славата му тук.
  Като с всяко нещо,така и с това си има мотиви.-Аз избрах да живея по този начин,за да не се привързвам (отнема ми минимално време да развия някакви чувства) ,та от тази гледна точка,за мен това е универсално решение.
  Ако има някой с каквито и да е въпроси по тема "Секс",да ми драсне едно съобщение :)

  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_m_w_h3_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  Flappybird
  Коментар

  Аз пък съм на 19 и още не съм правил секс, падам си малко старомоден и чакам възможно най-подходящия човек. Нещо не ми се получава, не знам..

  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата