Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

17-24_f_w_h1_f3

Отмени

МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ !


A+ A-

Здравейте : )

Бих искала да ви разкажа нещо, което не знам как да тълкувам и ако може да ми дадете някакъв съвет.

От началото на лятото (2013) с едно момиче започнахме да се заглеждаме, но не се престрашавахме да се запознаем. Аз излизах с моите две приятелки, а тя с нейните две. Всеки ден се засичахме и само се следяхме коя накъде отива ;д и в един момент както си седяхме шестте момичета на едни пейки едни срещу други, една от приятелките на момичето се запозна с нас и така покрай нея аз се сприятелих с въпросното момиче. Говорехме си, пишехме си всяка вечер във Facebook и аз започнах да я харесвам .. и то много. Доста често пред нас говореха за хомосексуални, но тя не се включваше в разговорите, а се сдухваше.

След доста дълго време (периода от юли-октомври месец) само се гледахме във всеки удобен момент. Аз реших да й призная чувствата си и когато го направих тя ми каза, че според нея си въобразявам и че няма как да харесвам точно нея (иначе никога не ме е отрязвала). Винаги когато се засичахме някъде тя се притесняваше и когато я заговорех ми отговаряше само с поклащане на глава, докато един ден се появи причина поради която трябваше да говорим наистина. Засякох я, тя говореше по телефона и аз я попитах дали ще можем да поговорим и тя отвърна с да. Бях ядосана и тогава не ме беше чак толкова срам от нея и просто седях и я гледах докато говори по телефона и тя се стресна (не знам от какво точно), започна да повтаря почти всяка една дума по два пъти и накрая затвори.
Започнах да обсъждам проблема, разбрахме се и точно когато й казах: '' айде чао'' и тя ме спря и ме попита дали съм добре, дали си харесвам някого и дали имам чувства към бившия ми. Аз естествено отговорих с не. След това се разделихме и тя си обърка посоката (тръгна натам откъдето дойде ;д) и аз тъкмо започнах да подскачам от радост, че сме си говорили и приятелките ми казаха да спра, защото тя се връщаше :D

Имаше период, в който аз й бях обидена и изобщо не я отразявах, а тя се мъчеше да ми привлече вниманието по всякакъв начин.

Ако трябва да разказвам всичко няма да мога да свърша, но това, което исках да знам е дали според вас това момиче някога е имало чувства към мен и дали да продължа да се занимавам с нея или да я оставя ?

Благодаря ви предварително ! : )
.Отмени

Зала на славата