Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

12-16_f_w_h2_f3

Отмени

Новата мода?


A+ A-

Хейо ^^ Съвсем наскоро,дочух какво правят някои хора като нас,смисъл бисексуални и гей обществото. Макар,че не мисля,че повечето хора са такива, изведнъж това превзе мрежата. Всички (почти всички) под 18 години,започват да определят себе си като гей,лесбийка,бисексуална/ен ..Това ли е новата мода? Нека да се правим на такива каквито не сме, а именно псевдо гейове о.0? .Отмени
 • 35-50_f_b_h1_f1

  Отмени

  Jackal
  Коментар

  Или по-скоро все повече хора се осмеляват да разкрият различната си сексуалност, което мотивира още повече хора да го направят и да търсят себеподобни за общуване? Опитай се да си представиш как са живели хората с различна ориентация преди 30 години, примерно. Нито IRC или интернет форуми, да не говорим за специални социални мрежи и сайтове за запознанства, нито клубове, нито нищо. Пък от време на време - и съдебни процеси срещу известни хомосексуални хора. Та да не би случайно да посмеят открито да твърдят, че са такива.

  Днешната видимост на хората с различна сексуална ориентация създава илюзията, че те се увеличават.

  Отговори на Jackal
  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_f_f_h1_f3

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  rainbow
  Коментар

  Не знам дали сте забелязали всъщност,как почти всички музикални клипове,филми и т.н имат по най-малко една хомо сцена .. Та за това аз лично започвам да си мисля,че е модерно до някаква степен ..

  Това беше полезно! Маркирай
 • 17-24_f_w_h3_f1

  Отмени

  Phoenix
  Коментар

  Относно хомо сцените в клипове, филми и книги - ако има такава мода, то модерно е да си толерантен (и осъзнаващ факта, че ЛГБТ хора има и то не малко), не да си гей.
  И съм много, много против това да съдим другите хора дали са гей или не - като би ми е дошло до гуша от коментари като "ама ти само се правиш, за да привличаш внимание". Още повече ми се повдига от "ами той как знае, че е би, като не е правил секс", редовна реплика относно мой близък приятел.

  Отговори на Phoenix
  Това беше полезно! Маркирай
 • 25-34_f_w_h1_f2

  Отмени

  a_ivanina
  Коментар

  Сексуалната ориентация си има свояте елементи, някои от тях могат да се "имитират", др. не, но понякога имитирането на нещо става и част от теб :)
  Аз не виждам нищо лошо! По-добре да е модерно, отколкото да пребиват хора в Борисовата или където и да е, нали?
  Jackal примерът ти, много ми хареса, така е! Хората сме различни, а филмите нали точно това представят - нашия живот и разнообразността ни!
  А вече стане модерно и обществено приемливо да се казва: "Аз съм толерантен, ама да не се парадира и т.н." - ето това си е чиста хомофобия!

  Отговори на a_ivanina
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата