Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

17-24_f_f_h1_f3

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

Здравейте ^^ .. Реших да задам един може би често срещан въпрос..


A+ A-

Тъй като аз лично го срещам често реших и вас да попитам .. Какво мислите за интернет, според вас има ли някакво влияние върху една връзка.. И влиянието на интернет върху човешките взаимоотношения.. Би било добре да се придружите мнението си с пример ^^ .Отмени
 • 17-24_m_f_h2_f4

  Отмени

  BeardedDragon
  Коментар

  Според мен интернет има огромно влияние върху връзките,особено в/у хомосексуалните.Не за друго а защото много от гей хората намират половинка онлайн.Аз например познавам 3 от 4-те си гаджета от интернет,а с четвъртото което е от училището ми,пак се опознавахме онлайн.Така ,че Да интернет има голяма влияние върху съвременните връзки и хората като цяло.
  МИР :)

  Отговори на BeardedDragon
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_b_h1_f1

  Отмени

  Jackal
  Коментар

  Хе, какво ще ви разкажа. С приятелката ми се познаваме от края на 80-те години, когато дори не бяхме чували за интернет, пишехме си писма и ги пращахме по пощата или си ги давахме лично. И до ден днешен всяка от нас пази по един голям куп писма от другата, писани в края на 80-те и началото на 90-те. После си загубихме дирите за двадесетина години. Опитвала съм се да я намеря по интернет, но безуспешно. Докато преди година и половина я открих във фейсбук. И любовта ни всъщност се разви виртуално, дори преди да сме се видели на живо след тези 20 години. А виждането на живо след няколко месеца само потвърди чувствата, които вече изпитвахме. Та - да живее интернет! (Иначе сайтове за запознанства не посещавам, нито пък тя.)

  Отговори на Jackal
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата